mandag 19. september 2016

To rosa kort


I dag vil jeg vise to matchende kort, laget med lekre papirer fra Papirdesign. Jeg liker veldig godt å lage to matchende kort når jeg først er i gang, på den måten får man automatisk brukt opp restene, samt at det er gøy å utfordre seg på å lage to kort som er like hverandre, men samtidig forskjellige.


Begge kortene har naturfarget kartong fra Papicolor som base. 
"Du er super" er en chipboard fra Wycinanka, som er dabbet hvit. Ellers er kortet pyntet med litt chunky white enamel, sølvglitter, hyssing og blomster. 


Det andre kortet har to flotte kaffe-motiver fra Lulu design art. Disse er skrevet ut på skissepapir og deretter stanset ut med dies. Blomstene kommer fra bl.a papirdesign, det samme gjør tekststempelet på innsiden av kortet. Jeg har brukt Marabou acryl mousse på bakgrunnsarket. Sirklene inni kortet er stanset ut med Marianne Design Basic Shapes (CR 1360), et flott sirkelsett med sømmer rundt kantene. Marabou, papicolor og Marianne Design forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.



1 kommentar:

  1. Så god ide å lage to kort med samme ark og få brukt opp rester. Nydelige ble de begge to , herligt dekorert. Klem Synnøve

    SvarSlett