søndag 25. oktober 2015

Dekorert lysglass med tag


I dag vil jeg vise et dekorert lysglass med tihørende tag. Dette er noe som er enkelt å lage, men som kan bli en ypperlig liten gave eller oppmerksomhet. Jeg har brukt et babymatglass, og har brukt elektrisk lys inni, ettersom det er pyntet med papirblomster. For å være sikker på at blonder og blomster henger godt fast på glasset, pleier jeg lime blonden fast med dobbeltsidig tape. Deretter knyter jeg rundt hemp, som også knyttes rundt stilkene på blomstene. På den måten vil de ikke ramle av. Jeg limer i tillegg de blomstene som  ikke skal henge løst, med Glossy accent.



Tagen er laget med en base av bølgepapp. Deretter er den malt med maling slik at stripene i bølgepappen blir mer fremtredende. Jeg har brukt et lekkert grått ark fra Papirdesign over bølgepappen. Deretter er tagen pyntet med doilies, diecuts og blomster, samt et lekkert motiv fra Studio Light. Studio Light forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
De orange rosene kommer fra Papirdesign, mens de større orange blomstene er laget ved hjelp av dies og akvarellpapir. Jeg har deretter sprayet diecutsene med orange glimmermist før jeg krøller de lett, og monterer de.



Produkter  brukt:



fredag 23. oktober 2015

Vinter-Layout




I dag vil jeg vise en LO med bilder fra vinteren for 3 år siden, en svært snørik vinter her på sørlandet. Denne LOen har jeg valgt å bruke for å fortelle litt fra hele vinteren som en helhet, og det er derfor mye tekst på. Denne LOen er laget for Papirdesign.


Jeg har valgt å ha en stripe med mønsterark, bilder og pynt øverst, og bruke nederste del til å skrive på. Jeg har brukt klistremerkebokstaver fra Papirdesign, som fargekoordinerer med mønsterarkene. Dette gjør det veldig enkelt å finne bokstaver som passer i fargene til mønsterarkene, og lar deg skrive deltitler på arkene uten at teksten dominerer for mye.


Produkter brukt:
Ark: PD 15080 Fuglesang, PD 15084 Snøvær, PD 15021 Gifteringer grå,
        PD 15995 Sprudlende og snill
Stempel: PD 13788 Bakgrunner
Klistremerker: PD 111 Grå, PD 108 Blå, PD 14944 Vinter
Annet: PD 14955 Trefigurer vinter, Blå dotter, Glitter chipboard



torsdag 22. oktober 2015

Picking Blueberries


This month theme at Scrapiniec is "fall". I have made a layout with pictures of my daughter when picking blueberries. The layout is kept in grue and purple to match her clothes. The layout is decorated with gorgeous Scrapiniec-chipboard.




Chipboard used:














fredag 9. oktober 2015

Project Life hos Kreativ Scrapping

Hos Kreativ Scrapping bloggen er vi klar med mer lommescrapping inspirasjon til dere og denne gangen har vi en liten utfordring til dere.
Vi ønsker at dere skal fortelle oss hvilke kit innenfor lommescrapping som er deres favoritt ♥
Utfordringen varer frem til 05.11 kl 21.00 og vi trekker ut en heldig vinner av en flott premie blant de som legger igjen en kommentar i bloggen :)

Her er mitt inspirasjonsbidrag:


Denne gangen vil jeg vise de to siste sidene av en lang sommeruke. Alle kortene kommer fra Core kitet HIGH FIVE, og begge lommene er  A-design lomme, fra Project Life. Begge disse sidene har mange bilder og få kort, og jeg har derfor valgt å holde hver side i hver sin farge, ettersom det er to forskjellige dager. Noen ganger liker jeg best at sidene som vises samtidig i albumet matcher, andre ganger ønsker jeg å skille de mer fra hverandre som jeg har gjort her. Da bruker jeg gjerne forskjellige farger, men pynter ellers likt med maling og evt sprayer og stensiler. 


På kantene til alle kort og bilder har jeg brukt Paint Dabber GLACIER WHITE, samt sprutet med WHITE LINEN Dylusion spray på kortene. Jeg har brukt Project Life CORNER ROUNDER på alle bildehjørnene for å få runde kanter.


Neste side er pyntet like enkelt som første side, med maling langs kantene, og litt klistremerker. JEg har brukt Clear Stickers fra SIMPLE STORIES, og klistremerke fra SN@P. Tekststripene er stempler fra Staz, #DEN FØLELSEN.


Å ta bilder av folk som sitter i en berg og dalbane er sjelden lett, og enda vanskeligere er det å få øye på de på bildet etterpå. For å gjøre det kjappere å finne guttene mine, klistret jeg på noen små piler i chipboard som peker på de i stolene. Dette er en enkel måte å lede oppmerksomheten til et bestemt sted på bildene.


Jeg håper du har latt deg inspirere, og håper du vil fortelle oss favorittkitet ditt inne på Kreativ Scrapping bloggen :)

Halloween-Layout


Nå nærmer det seg halloween, og jeg vil derfor vise en LO med bilder fra fjorårets (og ungenes første) halloween. Denne LOen er laget for Papirdesign, og jeg har brukt av høstens nye halloweenark.


Tittel og tekststriper er kuttet ut fra et av de nye arkene, et PL-ark med halloweentema. Alle små ark og tekststriper er dyppet i en blanding av vann og Marabou mixed media art spray i fargen grå, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.



Produkter brukt:
Ark: PD 15087 Skrekk og Gru. PD 15086 Bøøøø, PD 15088 Gresskar
Klistremerker: PD 106 Orange, PD 14933 Alfabet Sort
Stempel: PD 13790 Hei på deg
Annet: PD 13817 Kakeserviett 14 cm, Dotter orange

søndag 4. oktober 2015

Oktoberutfordring hos Papirdesign

Utfordringen for oktober hos Papirdesign er "dies". Vi vil se bruk av dies på prosjektet ditt :) 


Her er mitt inspirasjonsbidrag. 
Jeg har laget et julekort med de nye arkene og en utrolig lekker dies. Diesen stanser ut veldig godt, og kan varmt anbefales! Tekststripene er stanset ut ved bruk av Hashtag stempel. 



Produkter:
Ark: PD 15070 Julefeiring
Stempel: PD 14951 Hashtag jul
Dies: PD 15053 Julehilsen
Annet: PD 13816 Kakeserviett 10 cm hvit, Hvite bånd, Halvperler brune